header-mobile-logo
Language
secchiello di pasta diamante per gelateria e pasticceria per professionisti

Hazelnut Intensa

Jakog ukusa zahvaljujući srednje visokom pečenju

Dettagli
Kod Proizvod
AY00CJ Hazelnut Intensa
Format Opis
3 kg x 2 kom Pasta od lešnika sa srednje visokim stepenom tostiranja.

Altri prodotti

Paste Za Aromatizaciju
secchiello di pasta diamante per gelateria e pasticceria per professionisti Hazelnut Cortese

Pasta sa 100% italijanskim lješnikom
Paste Za Aromatizaciju
secchiello di pasta diamante per gelateria e pasticceria per professionisti Hazelnut Cremosa

Stabilizirana i aromatizirana pasta od lješnika
Paste Za Aromatizaciju
secchiello di pasta diamante per gelateria e pasticceria per professionisti Hazelnut Cremosita

Pasta od lješnjaka, sa aromama i emulgatorima

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”