header-mobile-logo
Language
Basi in polvere a dosaggio

Lactose Free Complete Base

Potpuna baza za pravljenje sladoleda bez laktoze. Idealan za bijele arome, varigete ili stracciatellu bez laktoze.

Dettagli
Kod Proizvod
AI70DN Potpuna Lactose Free baza
Format Opis
1,5 kg x 8 kom Potpuna baza za pravljenje sladoleda bez laktoze. Idealan za bijele arome, varigete ili stracciatellu bez laktoze.

Altri prodotti

Baze U Prahu Sa Dozama
Smarty Nature (NEW)

Baza sa prirodnim aromama, za pravljenje gelata bez procesa pasterizacije
Baze U Prahu Sa Dozama
sacchetto di base per gelato smarty 450 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti Smarty 450 G.A.

Praškasta baza koja se upotpunjuje kremom za pravljenje gelata bez procesa...
Baze U Prahu Sa Dozama
sacchetto di base per gelato smarty 500 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti Smarty 500 G.V.

Praškasta baza sa biljnim mastima, za pravljenje gelata bez procesa...

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”