header-mobile-logo
Language

Ariba Panes Oscuros72%

Cacao 72

38/40 MG

Fluidez: 3/5

Intensidad del sabor: 5/5

Dettagli
CÒDIGO USO
AQ49CF Pralines, shells
AQ49BJ Pralines, shells
FORMATO EMBALAJE PALETIZACIÓN
1 kg blocks Caja de 10 kg 800 kg (20 cartons x 4 layers)
Bloques de 2,5 kg Caja de 10 kg 770 kg (11 cajas x 7 capas)

Altri prodotti

Standardna Čokolada
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Dischi Fondenti 72%

Kakao 72% 38/40 MM Tečnost: 3/5 Intenzitet okusa: 5/5
Standardna Čokolada
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Dischi Fondenti 60%

Kakao 60% 38/40 MM Tečnost: 5/5 Intenzitet okusa: 4/5
Standardna Čokolada
sacchetto cioccolato standard in dischi ariba fondente 72% per cioccolatieri professionisti Ariba Dischi Fondenti 60%

Kakao 60% 35/37 MM Tečnost: 4/5 Intenzitet okusa: 4,5/5

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”