header-mobile-logo
Language
brik dessert
CLASSIC

Dessert por Crema Catalana

Base UHT lista para usar para preparar crème brûlée según la receta tradicional.

Rápida y fácil de preparar, garantiza estabilidad y consistencia de calidad.

Dettagli
CÒDIGO FORMATO
AV40GA Tetrasquare de 1 l
EMBALAJE PALETIZACIÓN
Caja de 12 l (12 x 1 l) 864 L (12 cajas x 6 capas)

Altri prodotti

Baze za deserte
brik di preparato per dessert al gusto panna cotta per professionisti Panna Cotta Dessert

UHT gotova baza za desert sa ukusom Panna Cotta. Tradicionalni recept,...
Baze za deserte
brik di preparato per dessert al cioccolato per professionisti Chocolate Dessert

UHT gotova baza za pripremu čokoladnog pudinga po tradicionalnoj...
Baze za deserte
Brik di base pronta per Dessert Creme Caramel per professionisti Dessert por Crème Caramel

Base lista UHT para la preparación de postres de crema de caramelo según la...

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”