header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per gelato gold 50 F.C. per gelateria per gelatieri professionisti

Base Gold 50 F.C.

Baza bez biljnih masti, bogata mlekom u prahu uz upotrebu toplog i hladnog, ukusno mleko.

Dettagli
Kod Proizvod
AI70YS Base Gold 50 F.C.
Format Opis
2 kg x 6 kom Baza bez biljnih masti, bogata mlekom u prahu, pogodna i za tople i za hladne pripreme, arome mleka.

Altri prodotti

Baze U Prahu Sa Dozama
Smarty Nature (NEW)

Baza sa prirodnim aromama, za pravljenje gelata bez procesa pasterizacije
Baze U Prahu Sa Dozama
sacchetto di base per gelato smarty 450 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti Smarty 450 G.A.

Praškasta baza koja se upotpunjuje kremom za pravljenje gelata bez procesa...
Baze U Prahu Sa Dozama
sacchetto di base per gelato smarty 500 G.A. per gelateria per gelatieri professionisti Smarty 500 G.V.

Praškasta baza sa biljnim mastima, za pravljenje gelata bez procesa...

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”