Language
confezione da 2,5 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti

Pastry butter 82% m.g. 2.5kg

Profesionalni maslac sa 82% masti karakterizira jedinstvena aroma i okus.

Dettagli
Kod Proizvod
ABU3CA Maslac za peciva 82% m.m.
Format Pakiranje Paletizacija
Blok od 2,5 kg Karton od 10 kg (4 x 2,5 kg) 780 kg (13 kartona x 6 redova)

Altri prodotti

Maslac
confezione da 2,5 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti Pastry butter 82% m.g. 2.5kg

Profesionalni maslac sa 82% masti karakterizira jedinstvena aroma i okus
Maslac
confezione da 1 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa Pastry butter 82% m.g. 1kg

Profesionalni maslac sa 82% masti karakterizira jedinstvena aroma i okus
Maslac
confezione da 2 kg di burro per pasticceria 82% materia grassa per professionisti Pastry butter 82% m.g. 2kg

Profesionalni maslac sa 82% masti karakterizira jedinstvena aroma i okus

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”