header-mobile-logo
Language
brick di basi liquide vegetali per gelato per gelatieri professionisti

Bianco

Baza za pripremu bijelog Fior di lattea sa nježnom notom vanile.

Dettagli
Kod Proizvod
AV34AA Mekana Bianco baza
AV34DA Mekana Bianco baza
Format Opis
1 l x 12 kom Baza za pripremu bijelog Fior di lattea sa nježnom notom vanile.
5 l x 1 kom Baza za pripremu bijelog Fior di lattea sa nježnom notom vanile.

Altri prodotti

Classics
brick di basi liquide vegetali per gelato per gelatieri professionisti Bianco

Baza za pripremu bijelog Fior di lattea sa nježnom notom vanile
Classics
brick di basi liquide vegetali per gelato per gelatieri professionisti Biancopanna

Baza za pripremu bogatog „Fior di panna“ napravljenog od svježeg mlijeka i krema
Classics
brick di basi liquide vegetali per gelato per gelatieri professionisti Soft&Shake

Bijela baza sa profilom arome mlijeka. Idealan za milkshake i mekani sladoled...

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”