header-mobile-logo
Language
sacchetto di burro di cacao per cioccolatieri professionisti

Ariba Burro di Cacao

Para mejorar la fluidez del chocolate.

Dettagli
CÓDIGO CARACTERÍSTICAS
AR48AA 100 MG
FORMATO EMBALAJE PALETIZACIÓN
Paquete de 1 kg Caja de 10 kg 400 kg (8 cajas x 5 capas)

Altri prodotti

Sirovi Sastojci
sacchetto di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba Cacao

Un preciado cacao para dar sabor a masas y cremas, para decorar y para elaborar...
Sirovi Sastojci
sacchetto di burro di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba Burro di Cacao

Para mejorar la fluidez del chocolate
Sirovi Sastojci
sacchetto di massa di cacao per cioccolatieri professionisti Ariba masa de cacao

Para dar sabor a las masas y crear tabletas, gelato y rellenos. Cacao 100...

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”