header-mobile-logo
Language
sacchetto di base per gelato al

Salted Butter Caramel

Potpuna baza bez biljnih masnoća za pravljenje slanog sladoleda od maslaca sa okusom karamele.

Dettagli
Kod Proizvod
AI70AG Baza od mekane slane karamele sa maslacem
Format Opis
1,25 l x 12 kom Potpuna baza bez biljnih masnoća za pravljenje slanog sladoleda od maslaca sa okusom karamele.

Altri prodotti

Classics
sacchetto di base per gelato al Salted Butter Caramel

Potpuna baza bez biljnih masnoća za pravljenje slanog sladoleda od maslaca sa...
Classics
Chocolate

Sa samo dodatkom vode za pripremu ukusnog mekanog čokoladnog sladoleda
Classics
sacchetto di base per il gelato tutto blu per gelateria per gelatieri professionisti Tutto Blu

Potpuna baza kremastog okusa koju karakterizira svijetloplava boja

Naši proizvodi

“Širok izbor Martini Professionals može zadovoljiti potrebe onih koji strastveno rade u sektorima slastičarstva, pekarstva, sladoleda, Ho.Re.Ca i prehrambenih usluga.

Specifične linije proizvoda uključene u Martini Professional – Master Martini, Martini Frozen, Martini Gelato, Martini Cioccolato i Martini Food Service – pružaju brza i efikasna rješenja za zanatlije i vlasnike restorana.

Ova opsežna ponuda je podržana stručnošću Unigrà, kompanije koju je osnovao Luciano Martini 1972. godine i lidera u marketingu jestivih ulja i masti, margarina i poluproizvoda za prehrambenu i konditorsku industriju.

Svaki proizvod se proizvodi, pakira i distribuira, osiguravajući najviše standarde sigurnosti i kvalitete hrane. Razvoj inovativnih rješenja čini rad profesionalaca koji žele i dalje oduševljavati svoje kupce efikasnijim i kreativnijim.

Pažnja prema sirovinama, upotreba tradicionalnih metoda, osluškivanje potreba kupaca, partnerstvo sa uglednim profesionalcima i upotreba najsavremenijih tehnologija u proizvodnim procesima čine Martini Professional idealnim poslovnim partnerom za slastičare, pekare, majstore sladoledare, vlasnike restorana, barmene, hotelijere, ugostitelje, ulične prodavce i operatere ulične hrane.”